Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın kardeşi olan ve aynı dizide rol alan kişinin kimliği merak konusu oldu. Demet Evgar, Bahar dizisinde başrolü üstlenirken, kardeşiyle aynı projede yer alması dikkat çekti. Abla-kardeşin benzerlikleri olmadığı yorumlarıyla karşılandı.

Demet Evgar, 19 Mayıs 1980 tarihinde Manisa'da doğdu. Henüz 17 yaşındayken Afsem Tiyatrosu'nda oyunculuğa adım attı ve Ray Cooney'nin "Kaç Baba Kaç" oyununda sahne aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine devam etti.

Kariyerinde birçok dizi ve filmde rol alan Demet Evgar, son olarak Bahar dizisinde başrolü üstlendi. Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ve Füsun Demirel gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçti.

Demet Evgar'ın kardeşiyle aynı dizide rol aldığı bilgisi, hayranlarını şaşırttı. Abla-kardeşin birbirlerine benzemedikleri yorumları yapılırken, kardeşinin kimliği hakkında detaylı bilgi paylaşılmadı. Ayrıca, kardeşinin oyunculuk kariyerine dair bilgi bulunmamaktadır.

Alice Munro kim, neden öldü, hastalığı neydi ve hayatı-biyografisi Alice Munro kim, neden öldü, hastalığı neydi ve hayatı-biyografisi