Demet Akbağ, son zamanlarda Sandık Kokusu dizisiyle ekranlara dönüş yaparak seyirciyle buluşuyor. Özellikle Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memilli gibi güçlü bir kadroyla izleyicileri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

O SORUYA GÖNDERME YAPTI

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'in sunduğu Bu Gece programına konuk olan Demet Akbağ, keyifli bir sohbete imza attı. Programda dikkat çeken anlardan biri, Akbağ'ın "Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?" sorusuna verdiği cevaplar oldu.

Demet Akbağ 1

Metehan Özcan kaç yaşında, kimdir, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Metehan Özcan kaç yaşında, kimdir, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

YAPTIĞI ESPİRİYLE HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Programda mizahi bir tavra bürünen Akbağ, önce İbrahim Selim'i düzeltip, "Yok siz atlamışsınız, öpüştüm ben" şeklinde espri yaparak başladı. Sen Harikasın dizisi çekimleri sırasında Ragıp Savaş'la birkaç kez öpüştüğünü belirten Akbağ, ardından konuyu Amerikalı meslektaşlarına getirdi. "Onlar maşallah, onlarda neler var!" şeklindeki espriyle Amerikalı oyuncuların daha özgür olduğunu ima etti.

Son olarak, "Ne bileyim, bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki ne diyeyim yani!" diyerek konuyu noktaladı. Demet Akbağ'ın esprili ve samimi tavrı, izleyicilerden büyük ilgi gördü.