Defne Kayalar, 31 Mayıs 1975 tarihinde Ankara'da doğdu. Eğitim hayatını Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü'nde tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nde asistanlık yaptı. Kariyerine adım attığı dönemlerde Uğur Yücel ile birlikte çalışarak Alacakaranlık dizisinin yapımcılığını üstlendi.

KARİYERİNDEKİ BAŞARILAR

2004 yılında yapımcılığını üstlendiği "Yazı Tura" filmi ile dikkatleri üzerine çeken Defne Kayalar, oyunculuk kariyerinde de başarılı işlere imza attı. 2010 yılında "Keskin Bıçak" dizisinde rol aldıktan sonra 2013 yılında "20 Dakika" dizisinde yer aldı. 2014 yılında "Medcezir" dizisinde sezon sonu konuk oyuncu olarak yer aldı ve daha sonra dizinin ana karakterlerinden biri oldu.

ÖZEL HAYATI VE EVLİLİĞİ

Defne Kayalar'ın özel hayatı da dikkat çekici. Kayalar, 10 yıl önce evlendiği eşiyle birlikte Yargı dizisinde birlikte rol aldı. Bu durum, hayranlarını şaşırttı ve merak konusu haline geldi.

Kızılcık Şerbeti oyuncu kıyafetleri elbiseleri kombinleri marka ve fiyatları! Kızılcık Şerbeti oyuncu kıyafetleri elbiseleri kombinleri marka ve fiyatları!

SON OLARAK YARGI DİZİSİNDE İCLAL SAVCI KARAKTERİYLE

Defne Kayalar, Yargı dizisinde İclal Savcı karakteriyle izleyici karşısına çıkarak başarılı bir performans sergilemektedir. Bu rolüyle de geniş kitlelerce tanınmaktadır.