ANADOLU EFES - DARÜŞŞAFAKA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Darüşşafaka Lassa ile zorlu bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Maç, 29 Nisan Pazartesi günü saat 19:00'da Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak ve beIN Sports Haber ve beIN Sports 5 kanallarından naklen yayımlanacak.

Real Sociedad - Valencia maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta? İspanya La Liga Almeria – Barcelona maç yayın bilgisi Real Sociedad - Valencia maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta? İspanya La Liga Almeria – Barcelona maç yayın bilgisi

ANADOLU EFES LİDERLİK MÜCADELESİNDE

Son 2 haftaya lider giren Anadolu Efes, bu maçı kazanması halinde normal sezonu lider bitirmeyi garantileyecek. Efes, son maçında Türk Telekom'a 82-81 mağlup olurken, Darüşşafaka ise Fenerbahçe Beko deplasmanından 110-77 mağlup dönmüştü.

AVANTAJ EFES'TE

İki takım arasındaki son 5 karşılaşmada 4 galibiyet alan Anadolu Efes, rakibine karşı üstünlük kuruyor. Bu üstünlüğü sahaya yansıtacak olan Efes, normal sezonu lider tamamlayarak play-off'larda avantajlı bir konuma geçmek istiyor.

DARÜŞŞAFAKA PES ETMEYECEK

Fenerbahçe Beko mağlubiyetinin ardından moralleri biraz bozulan Darüşşafaka ise bu maçta ev sahibi avantajını kullanarak rakibini zorlamak istiyor. Play-off'a yükselme mücadelesinde önemli bir viraj noktasında bulunan Darüşşafaka, bu maçı kazanarak umutlarını canlı tutmak istiyor.

ANADOLU EFES - DARÜŞŞAFAKA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...