Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinde D100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir otomobil şarampole devrildi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

Kaza:

Edinilen bilgiye göre, 4 Nisan 2024 tarihinde saat 14:30 sıralarında, Ahmet D. yönetimindeki 28 ABG 086 plakalı otomobil, D100 karayolu Atkaracalar ilçesi mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Yaralılar ve Ölen:

Kazada sürücü Ahmet D. ile araçta bulunan Yeter D. (64) ve Ali D. (61) yaralanırken, Halit D. (70) olay yerinde hayatını kaybetti.

Müdahale:

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden Halit D.'nin cenazesi ise morga kaldırıldı.

Soruşturma:

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Adana'da Tarım Felaketi: Çekirge İstilası ve Elektrik Kesintileri Ürünleri Mahvetti Adana'da Tarım Felaketi: Çekirge İstilası ve Elektrik Kesintileri Ürünleri Mahvetti

Ek Bilgiler:

  • Kazanın görgü tanıkları, otomobilin yüksek hızla seyrettiğini ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ifade etti.
  • Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.
  • Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: iha