Yerel seçimlerde Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki belediye başkanlığı seçimlerini AK Parti kazandı. AK Parti adayı İsmail Hakkı Edebali, seçimlerin ardından Yıldırım Belediye Başkanı seçildi. Seçim sonuçlarına ilişkin mazbata töreni bugün Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Tayyar Özcan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor? Tayyar Özcan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor?

Mazbata Töreninde Beklenmedik Olaylar

Mazbata töreninde, AK Parti listelerinden seçilen MHP'li Meclis Üyesi Alpaslan Karaaslan ile CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zülfikar Bal arasında yaşanan olaylar dikkat çekti. Karaaslan, sahnede bozkurt işareti yaparken, Bal ise zafer işareti yaparak sahneden indi.

Kavga ve Yaralanma

Bu sırada Karaaslan'ın Bal'a kafa atarak saldırmasıyla olaylar büyüdü. Zülfikar Bal, aldığı darbe sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Bal'ın burun kemiğinin kırıldığı belirtildi. Olayın ardından polis ekipleri Karaaslan'ı gözaltına aldı.

Saldırı Sonrası Gelişmeler

Yaşanan bu olay, seçim sonrası gerginliğin yansımaları olarak değerlendiriliyor. Karaaslan'ın gözaltına alınmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yıldırım ilçesindeki mazbata töreni, beklenmedik bir şekilde şiddet olayına sahne oldu ve bu durum bölgedeki siyasi atmosferi germeye devam edebilir.