Chelsea - Everton: Mavişler Zirve Peşinde!

İngiltere Premier Lig'de 33. haftanın heyecanı Chelsea ve Everton arasında 15 Nisan Pazartesi günü saat 22:00'de Stamford Bridge'de oynanacak karşılaşmayla devam ediyor. Bu önemli mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Pochettino'nun Chelsea'si Zirve Peşinde:

Teknik direktör Mauricio Pochettino yönetimindeki Chelsea, son haftalardaki başarılı performansıyla zirveye yükselme mücadelesini sürdürüyor. Ev sahibi Mavişler, bu karşılaşmada da rakibini yenerek puan tablosundaki yerini sağlamlaştırmak ve zirveye yakın kalmak istiyor.

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa alkolü fazla kaçırdı, ehliyeti elden gitti! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa alkolü fazla kaçırdı, ehliyeti elden gitti!

Everton Deplasmanda Puan Arıyor:

Sean Dyche'ın çalıştırdığı Everton ise son haftalardaki dalgalanmalarına rağmen pes etmeden mücadeleyi sürdürüyor. Deplasmanda zor bir rakibe konuk olacak Everton, bu maçtan en az 1 puanla dönmeyi hedefliyor.

Mücadele beIN Sports 3'te Canlı Yayınlanacak:

Chelsea - Everton maçı, beIN Sports 3 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi kaçırmamak için kanallarınızı şimdiden beIN Sports 3'e ayarlayın.

Maç Öncesi Bilgiler:

  • Tarih: 15 Nisan Pazartesi
  • Saat: 22:00
  • Yer: Stamford Bridge, Londra
  • Kanal: beIN Sports 3
  • Yayıncı: Bein Sports
  • Hakem: Paul Tierney (İngiltere)

Muhtemel 11'ler:

Chelsea: Mendy; Chalobah, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Kante, Chilwell; Mount, Havertz, Werner

Everton: Pickford; Coleman, Mina, Keane, Holgate; Gray, Doucoure, Allan, Gordon; Richarlison, Calvert-Lewin