Ünlü çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği geçtiğimiz yaz tek celsede sona ermişti. Ancak aşk, Ceyda Düvenci için yeni bir başlangıca işaret ediyordu. Ceyda Düvenci, yakın zamanda boşanan Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete ile kalbini yeniden buldu. Bu aşkın ardından Ceyda Düvenci'nin hayatında büyük bir değişim yaşandı. Sıkı diyet ve sporla incecik bir görünüme kavuşan 47 yaşındaki oyuncu, fit halini ayna karşısında denediği bikinilerle gözler önüne serdi. Bu değişim ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Ceyda Düvenci, "Aşk sana yaradı" yorumlarıyla övgüleri topladı.

AŞKIN YARATTIĞI DEĞİŞİM: CEYDA DÜVENCİ'NİN YENİDEN DOĞUŞU

Ceyda Düvenci'nin Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlamasının ardından karşılıklı aşk ilanları sosyal medyayı salladı. Güçlü Mete, sevgilisi Ceyda Düvenci'nin doğum gününde romantik bir kutlama yaparak ona olan sevgisini dile getirdi. Bu kutlamaya Ceyda Düvenci'nin "Seni çok seviyorum" yanıtıyla karşılık vermesi, çiftin mutluluğunu gözler önüne serdi.

iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı? iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı?

Ceyda Duvenci Hastanelik Oldu 2

Ceyda Düvenci'nin hayatındaki bu yeni aşk, onun için adeta bir yeniden doğuş niteliği taşıyor. İncecik bir görünüme kavuşması ve mutlu bir ilişki yaşaması, hayatının yeni bir dönemine girdiğinin habercisi gibi görünüyor.

AŞKIN MUCİZESİ: CEYDA DÜVENCİ VE GÜÇLÜ METE İLİŞKİSİ

Güçlü Mete, sevgilisi Ceyda Düvenci'nin yer aldığı bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak ona olan sevgisini dile getirdi. Altına "Yaşamın bir mucizesi... 16 Nisan'da ailesine, bu sene benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim" notunu düşüren Güçlü Mete, Ceyda Düvenci'ye olan sevgisini romantik bir şekilde ifade etti.

Duko0

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete aşkı, ikisinin de hayatında yeni bir sayfa açmış gibi görünüyor. Bu mutlu başlangıcın, ikiliye uzun ve mutlu bir birliktelik getirmesi dileğiyle...