HAKAN KURTAŞ KİMDİR KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988 tarihinde İzmir'de doğan Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Lise eğitimini Bursa Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Kurtaş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Annesi resim öğretmeni, babası ise çocuk doktorudur.

Hakan Kurtas Kimdir Hakan Kurtas Kac Yasinda 17323311 8122 M

HAKAN KURTAŞ HANGİ DİZİDE TANINDI HANGİ İSİMLE ÜNLENDİ?

2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alan Kurtaş, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 2010-2011 yılları arasında ATV'de yayımlanan Ezel dizisinin final olan 71. bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.

Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi

Hakan Kurtas Kimdir Hakan Kurtas Kac Yasinda 17323311 5006 M

HAKAN KURTAŞ KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ DİZİSİNDE KİMİ CANLANDIRIYOR?

Kurtaş, son olarak Show TV'de yayınlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Cem Murathan karakterini canlandırmıştır. Bu rolle de adından söz ettiren Kurtaş, şimdilerde ise yeni projeler üzerinde çalışmaktadır.

Hakan Kurtaş00000000

HAKAN KURTAŞ'IN İLGİ ALANLARI NELER?

Oyunculuğun yanı sıra karikatür çizme ve müzikle uğraşma gibi ilgi alanları da bulunan Kurtaş, bir dönem Leman ve Uykusuz mizah dergilerinde karikatürleri de yayınlanmıştır.

Editör: Murat Serdar Yıldız