Dünya starı Celine Dion, Katı Kişi Sendromu (SPS) ile mücadelesini sürdürürken, Vogue Dergisi için verdiği cesur pozlarla dikkat çekti. Sahneye döneceği günleri heyecanla beklediğini belirten Dion, sağlığına odaklanarak iyileşme yolunda ilerlediğini vurguladı.

Özlem ve Azim

Hangi filmde Münir Özkul'un canlandırdığı karakterin adı Mahmut değildir, Kim Milyoner Olmak İster sorusunun yanıtı Hangi filmde Münir Özkul'un canlandırdığı karakterin adı Mahmut değildir, Kim Milyoner Olmak İster sorusunun yanıtı

2022 yılında hastalığını açıkladığı videoyla hayranlarını bilgilendiren Dion, "Her günü bir gün olarak yaşıyorum ve bununla yaşamayı öğreniyorum. Sizleri çok özlüyorum. Sahnede olmayı ve sizler için performans sergilemeyi özlüyorum" dedi. Haftada beş gün atletik, fiziksel ve vokal terapi aldığını belirten Dion, hastalıkla mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü dile getirdi.

Zorluklar ve Aile Desteği

Sağlık sorunları nedeniyle bir süre sahnelerden uzak kalan Dion, hastalığın günlük yaşamını, özellikle yürüme ve şarkı söyleme yeteneğini olumsuz etkilediğini belirtti. Ailesi ve üç oğlu, Dion'a bu zorlu süreçte büyük destek oldu. Dion, şu anki durumunun kendisine performans sergileme şansı vermediğini söyledi. Sağlığına odaklanmak zorunda olduğunu ve iyileşme yolunda umutlu olduğunu belirtti, hayranlarından gelen destek mesajları için teşekkür etti.

Katı Kişi Sendromu Nedir?

Kasların kontrolsüz şekilde kasılmasına ve spazm yapmasına neden olan Katı Kişi Sendromu, hastaları yürüyemez ve konuşamaz hale getirebilir. Halen SPS için kesin bir tedavi bulunmamaktadır, ancak belirtileri yavaşlatmak için bazı tedbirler alınabilmektedir.

Dion, Grammy Ödülleri'nde sürpriz bir şekilde sahne alarak Taylor Swift'e Yılın Albümü Ödülü'nü vermişti. Şarkıcı, sağlığına odaklanarak iyileşme sürecine devam ediyor ve hayranlarıyla yeniden buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor.