Mücadele, Halil Umut Meler'in yönetiminde gerçekleşecek. Volkan Demirel'in teknik direktörlüğündeki Hatayspor, deplasmandan puan veya puanlarla ayrılarak hesaplarını yapıyor. Kayserispor ise taraftarı önünde galibiyet alarak haftayı kayıpsız atlatmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde oynadığı 28 karşılaşmada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Hatayspor ise son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet elde edebildi.

Villarreal - Sevilla maçı hangi kanalda, maç saati kaç? Nereden Villarreal - Sevilla maçı izlenir? Villarreal - Sevilla maçı hangi kanalda, maç saati kaç? Nereden Villarreal - Sevilla maçı izlenir?

Karşılaşma, 29. haftada Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak ve 10 Mart Pazar günü saat 13:30'da başlayacak. Mücadele, beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Halil Umut Meler, karşılaşmayı yönetirken, yardımcılıkları Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakem ise Alper Akarsu olacak.

Kayserispor, 28 haftada 35 puan toplayarak 11. sıraya yerleşti. 35 gol atan ekip, kalesinde ise 41 gol gördü.

Hatayspor ise 29. haftaya 29 puanla 17. sırada girdi. 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyetle mücadele eden takım, 32 gol atarken 39 gol yedi.

Maçı Canlı İzlemek İçin...