İngiltere Premier Lig'de heyecan Cumartesi günü saat 17:00'da Luton Town ve Brentford arasındaki mücadeleyle devam edecek. BeIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçta her iki takım da üç puana ihtiyacı duyuyor.

Luton Town Son Maçında Beraberlik Aldı

Nathan Jones'un çalıştırdığı Luton Town, son maçında Burnley ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetmişti. Şapkalılar, Brentford karşısında galip gelerek bu maçtaki puan kaybını telafi etmek istiyor.

Brentford Son Maçında Galip Geldi

Thomas Frank'in öğrencileri ise son maçında Leicester City'yi 2-1 mağlup ederek formda olduğunu gösterdi. Arılar, Luton Town'u da yenerek puan tablosundaki yükselişini sürdürmek istiyor.

Luton Town – Brentford maçında Heyecan dolu mücadelenin kazananı kim olacak?

Cumartesi günü saat 17:00'da BeIN Sports 3 ekranlarında! Maç öncesinde her iki teknik direktör de en iyi 11'lerini oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde.

Luton Town'da

James Shea, Matt Ingram, Matty Pearson, Sonny Bradley, James Bree, Jordan Clark, Pelly-Ruddock M'Pondo, Harry Cornick, Alan McCormack, Elijah Adebayo ve Carlos Mendes Gomes'un ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Brentford'da 

Luton Town - Everton Canlı İzle Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz Erişim Linki (03 Mayıs 2024) Luton Town - Everton Canlı İzle Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz Erişim Linki (03 Mayıs 2024)

David Raya, Mads Bech Sørensen, Pontus Jansson, Ethan Pinnock, Rico Henry, Josh Dasilva, Vitaly Janelt, Christian Eriksen, Bryan Mbeumo, Ivan Toney ve Keane Lewis-Potter'ın ilk 11'de yer alması öngörülüyor.

Luton Town – Brentford Maçı Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Saat: 17:00
  • Stadyum: Kenilworth Road, Luton
  • Yayın: BeIN Sports 3

maçı canlı izle