BARCELONA - OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN?

EuroLeague play-off turu çeyrek final ikinci maçı olan Barcelona - Olympiakos mücadelesi, bugün TSİ 22:00'de başlayacak. Bu kritik karşılaşma, basketbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

BARCELONA - OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Zorlu mücadele, S Sport 2 kanalından canlı olarak yayımlanacak. Basketbol severler, bu heyecan dolu maçı S Sport 2'den takip edebilecekler.

Barcelona 2

CANLI İZLE Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv || 7 Mayıs Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv Şifresiz Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin TV YAYIN BİLGİSİ CANLI İZLE Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv || 7 Mayıs Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv Şifresiz Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin TV YAYIN BİLGİSİ

OLYMPİAKOS, İLK MAÇTA BARCELONA'YI MAĞLUP ETMİŞTİ

İspanya'da oynanan ilk maçta Olympiakos, Barcelona'yı 77-75 mağlup ederek seride 1-0 öne geçmişti. Bu sonuçla Olympiakos, büyük bir avantaj elde etmiş ve üst tura bir adım daha yaklaşmıştı.

FİNAL-FOUR'A KATILMA MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Üç galibiyete ulaşan ekip, Almanya'da düzenlenecek olan Final-Four'a katılmaya hak kazanacak. EuroLeague'in heyecan dolu bu aşaması, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da gerçekleştirilecek.

Barcelona - Olympiakos Maçı Canlı İZLE