Club Brugge, UEFA Konferans Ligi'nde evinde Fiorentina'yı ağırlayarak finale yükselme umuduyla dolu. Fiorentina ise deplasmandan avantajlı bir sonuçla dönerek finale adını yazdırmak istiyor. Club Brugge, daha önce Molde ve PAOK gibi rakipleri elemişti. Fiorentina ise Viktoria Plzen ve Maccabi Haifa'yı geçerek bu aşamaya geldi. Club Brugge - Fiorentina maçı için detaylar netleşti. Peki, Club Brugge - Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

CLUB BRUGGE - FİORENTİNA MAÇI YAYIN TARİHİ

UEFA Konferans Ligi Yarı Finalinde Club Brugge ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç, 8 Mayıs Çarşamba günü saat 19:45'te başlayacak. Mücadele, Exxen platformunda canlı olarak izlenebilecek.

CLUB BRUGGE - FİORENTİNA HAKEMİ KİM?

Jan Breydel Stadı'nda oynanacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak.

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa alkolü fazla kaçırdı, ehliyeti elden gitti! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa alkolü fazla kaçırdı, ehliyeti elden gitti!

KONFERANS LİGİ FİNALİ YUNANİSTAN'DA OLACAK

Yarı final maçlarının ardından final müsabakası 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. UEFA Konferans Ligi finali, Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Ayasofya Stadı'nda oynanacak. Fiorentina - Club Brugge eşleşmesinin galibi, Olympiakos - Aston Villa eşleşmesinin galibiyle finalde karşılaşacak.