Trendyol 1. Lig'de heyecan durdurulamaz bir şekilde devam ediyor. Bu hafta sonu Bandırmaspor ve Tuzlaspor, 20 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da sahaya çıkacak. Futbolseverler bu heyecan dolu maçı TRT Spor kanalından canlı olarak izleyebilecek.

Bandırmaspor Ev Sahibi Avantajını Kullanmak İstiyor

Bu sezon ligde istikrarlı bir performans sergileyen Bandırmaspor, ev sahibi avantajını kullanarak Tuzlaspor'u mağlup etmek istiyor. Son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Bandırmaspor, 33 puanla 8. sırada yer alıyor.

Tuzlaspor Deplasmanda Puan Peşinde

Geçtiğimiz hafta Boluspor'u 2-1 yenerek moral bulan Tuzlaspor, Bandırmaspor deplasmanında da puan peşinde. Son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Tuzlaspor, 32 puanla 9. sırada yer alıyor.

 Bandırmaspor - Tuzlaspor Maçının Önemi

Bu maç, iki takım için de oldukça önemli. Bandırmaspor, bu maçtan 3 puan alarak play-off yarışına dahil olmak istiyor. Tuzlaspor ise bu maçtan puan alarak ligdeki yükselişini sürdürmek istiyor.

Bandırmaspor - Tuzlaspor Maçı Hakemleri ve Yayın Bilgileri

Bandırmaspor - Tuzlaspor maçını Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Karşılaşma TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

maçı canlı izle

Roma Bayer Leverkusen 0-2 geniş özeti (2 Mayıs 2024) Roma Bayer Leverkusen 0-2 geniş özeti (2 Mayıs 2024)