CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir?

Mundo Deportivo'nun haberine göre, Fenerbahçe ile Atletico Madrid arasında yapılan anlaşmada Çağlar Söyüncü'nün satın alma opsiyon bedeli 12 milyon Euro olarak belirlendi. Sarı-Lacivertli ekip, bu bedeli ödemezse Söyüncü tekrar Atletico Madrid'e geri dönecek.

Öte yandan, Atletico Madrid'in, Söyüncü'nün performansına bağlı olarak gelecek planlarını belirleyeceği ifade edildi. Söyüncü, Fenerbahçe'de 11 maçta forma giydi ve toplamda 783 dakika sahada kaldı.

Çağlar Söyüncü Kariyeri ve Performansı 

Çağlar Söyüncü, futbol kariyerine Altınordu'da başladıktan sonra Freiburg'a transfer oldu ve burada parladı. Daha sonra Leicester City'ye transfer olan Söyüncü, 2023/2024 sezonunda bedelsiz olarak Atletico Madrid'e katıldı ve sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'ye kiralandı.

27 yaşındaki stoper, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 12 maça çıktı ve bir gol pasıyla takımına katkı sağladı. Ayrıca, bir maçta sarı kart gördü.

Çağlar Söyüncü'nün geleceği, Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağına ve Atletico Madrid'in planlarına bağlı olarak şekillenecek.