Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, yeniden anne olma isteğini dile getirdi. Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Empati” programına konuk olan Şıkel, kız çocuk sahibi olmak için yumurtalarını dondurduğunu açıkladı.

Yumurtalarını Dondurdu

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan 45 yaşındaki Şıkel, “Kız çocuk sahibi olmak için yumurtalarımı dondurdum çünkü ailesel erken menopoz durumum var. ‘Varken dursun’ dedim ve yaptım. Şu an o kadar yüksek değilim ama yeniden anne olmak isterim. Doğurma hissi ve annelik bana iyi gelen bir şey” dedi.

Oğlu Kuzey'in İlk Aşkı

Çağla Şıkel, oğlu Kuzey’in bir yıldır kız arkadaşı olduğunu belirtti ve “Kuzey başkasına âşık olunca çok tuhaf hissettim. Platoniğe düştüm. Çünkü o bana âşık zannediyordum” diye ekledi.

Anne ve Babalara Tavsiyeler

Şıkel, ayrılmış anne ve babalara önemli tavsiyelerde bulundu: “Bu yolda ego ile birlikte ilerlemeye devam ederseler o çocuklara koşulsuz bir sevgi veremezler. Karşı taraf ile ilişki zorunda olmamalı. Yoldaş olmalısınız. Birini sevmemeye engel egodur. Egonu çocukların için bir kenara bırakmalısın. Biz çocuklarımızı müthiş bir sevgi ile büyüttük.”

Ailesinden Bahsederken Gözyaşlarını Tutamadı

Babasıyla ilgili duygusal anılar paylaşan Şıkel, babasının kaybından sonra yaşadığı zorlukları anlattı: “Babamın yokluğunda aileme baba oldum. Babamın sevgisini başka bir adamla doldurmaya çalıştım. Hepimizin doğal ihtiyacı o sevgiyi görmek.” Ayrıca, en büyük korkusunun aklını yitirmek olduğunu dile getirdi: “Kendimi kaybetmekten çok korkuyorum. Uyanık olup bilincimi kaybetmekten de çok korkuyorum.”

Hayatındaki Kırılma Noktaları

Şıkel, hayatındaki önemli dönüm noktalarını şu sözlerle ifade etti: “Babamın kaybı, boşanmam ve çocuklarımın doğumu. Bunlar benim için kırılma diye düşündüğümüz ama inanılmaz bir bağla değişen şeyler. Çağla eğer bir yerinden kırılıp başka bir kadın olduysa babasının ölümü ve sonrası. Kırılma, müthiş bir filizlenmedir aslında.”

Editör: Zeliha YAKUT