Moda dünyasının kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, yönetmen Justin Ervin ile olan evliliğinden üç yaşında bir oğlu ve 1.5 yaşında ikizleri bulunan bir anne olarak dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü model, son olarak yayınladığı gönderilerle yine gündeme geldi.

İLK BÜYÜK BEDEN MODEL OLARAK TANINAN ASHLEY GRAHAM

Dünyanın ilk büyük beden modeli olarak tanınan Ashley Graham, moda sektöründe ilk anlaşmasını 12 yaşında imzaladı. Şu anda 21 milyondan fazla takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelere ulaşıyor.

Cannes 2024: Yıldızlar Kırmızı Halıda Parladı! Lüks ve Özgün Görüntülerle Göz Kamaştırdılar Cannes 2024: Yıldızlar Kırmızı Halıda Parladı! Lüks ve Özgün Görüntülerle Göz Kamaştırdılar

SOSYAL MEDYADA GÜÇLÜ DURUŞU

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla beden olumlaması akımını destekleyen Ashley Graham, genç kızların sosyal medya hakkındaki duygularını anlayabildiğini ve onların yaşadığı zorlukları çok iyi bildiğini belirtti. Kendi vücuduyla ilgili yaşadığı zorlukları da açıkça paylaşan Graham, bu konuda çaba sarf ettiğini ve kendine güvenerek yaşamayı öğrendiğini vurguladı.

ANNE OLMANIN KENDİSİNE GETİRDİĞİ DEĞİŞİM

Üç çocuk sahibi olan Ashley Graham, anne olduktan sonra bedenini daha çok sevdiğini ve kendini olduğu gibi kabullenmek konusunda daha rahat hissettiğini ifade etti. Son paylaşımlarıyla da sosyal medyada büyük ilgi gören Graham, siyah dantelli elbisesiyle verdiği pozlarla adından söz ettirdi.