Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi kim, yeni ve eski sevgilileri aynı fotoğrafta… Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi kim, yeni ve eski sevgilileri aynı fotoğrafta…

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, modacılık kariyeri ve sosyal medya etkileşimiyle tanınan bir isimdir. Ancak son zamanlarda hukuki bir süreçle gündeme gelmiş ve hapis cezası istemiyle yargılanacağı haberleriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

Buse Terim, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası ünlü futbol teknik direktörü Fatih Terim olan Buse Terim, eğitimini Yüzyıl Işıl Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra moda alanında kariyer yapmak için New York Fashion Institute of Technology'de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği eğitimi almıştır. Stajını ünlü markalarda gerçekleştiren Terim, mezuniyetinin ardından İstanbul'a dönerek moda sektöründe kendine yer bulmuştur.

Uluslararası moda sektörünün önemli etkinliklerinde yer alan Buse Terim, ünlülerin stillerini gözlemleyerek kendi tarzını oluşturmuş ve moda dünyasında adından söz ettirmiştir. Kişisel internet sitesi olan "www.buseterim.com.tr" ve sosyal medya platformlarındaki etkinliğiyle moda severlerin ilgisini çekmeye devam etmektedir. Ayrıca Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır ve YouTube'da kendi şovunu yayınlamaktadır.

2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile evlenen Buse Terim'in bu evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır.

Ancak son zamanlarda Buse Terim'in adı hukuki bir süreçle anılmıştır. Hakkında hapis cezası istemiyle yargılanacağı haberleri gündeme gelmiştir. Bu süreçle ilgili detaylı bilgi bulunmamaktadır ve konuyla ilgili resmi açıklama yapılmamıştır.

Buse Terim'in yaşamı, kariyeri ve kişisel ilişkileriyle ilgili merak edilenler ve gündeme gelen son gelişmeler, kamuoyunun yakından takip ettiği konular arasında yer almaktadır.