Son zamanlarda adları sıkça duyulan Buse Meral ve Aras Bulut İynemli'nin sevgili olup olmadıkları merak konusu oldu. Gaddar dizisinde rol alan Buse Meral, bir süredir oyuncu Aras Bulut İynemli ile aşk yaşadığı gündeme gelmişti. İkilinin ilişkisi hakkında merak edilenler şöyle:

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şencan Karaaslan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şencan Karaaslan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

BUSE MERAL İLE ARAS BULUT İYNEMLİ SEVGİLİ Mİ?

Özel hayatıyla ilgili konuşmak istemeyen Buse Meral, ilişkisi hakkında ilk kez açıklama yaptı. Cadı filmindeki rol arkadaşı Furkan Andıç ile Birsen Altuntaş'a verdiği röportajda, Aras Bulut İynemli ile aşk yaşadığını doğruladı. Geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de yakınlaştığı Aras Bulut İynemli ile arkadaşlığı aşka dönüşen Meral, ilişkisinin çok keyifli ve güzel gittiğini belirtti. "Aşk hayatında nasıl bir dönem yaşıyorsun?" sorusuna "Güzel, her şey çok keyifli şu an… Mutluyum" cevabını veren Meral, özel hayatının işlerini önüne geçmesini istemediğini vurguladı.

Sonuç olarak, Buse Meral ve Aras Bulut İynemli'nin ilişkisi artık resmiyet kazanmış durumda. İkilinin mutluluğu ve aşkı, hayranları tarafından da sevinçle karşılanıyor. Önümüzdeki günlerde ilişkileri hakkında daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.