Türkiye'nin popüler oyuncularından biri haline gelen Buse Meral hakkında merak edilenler araştırılıyor. İstanbul'da doğan ve genç yaşta oyunculuk kariyerine başlayan Buse Meral'ın hayatı ve kariyeri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için detaylı bilgiler aşağıda yer alıyor:

BUSE MERAL'IN HAYATI

Buse Meral, 25 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu.
İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde lise eğitimini tamamladı.
Oyunculuk kariyerine 19 yaşında Ege'nin Hamsisi dizisiyle adım attı ve bu dizide gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde öğrenimine devam ediyor.

BUSE MERAL'IN KARİYERİ

Genç yaşına rağmen birçok projede yer alan Buse Meral, oyunculuk eğitimini başarıyla sürdürüyor.
Şu anda Zeliş karakterini canlandırdığı yeni dizi projesiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.
Ayrıca birçok markanın reklamlarında da yer alarak kariyerini genişletiyor.
Oyunculuğunun yanı sıra gitar, ukulele ve mızıka çalmak gibi hobileri de bulunuyor.

Zuhal Topal Yemekteyiz 20 Mayıs Ömer Faruk Şimşek’in menüsü! Zuhal Topal Yemekteyiz 20 Mayıs Ömer Faruk Şimşek’in menüsü!

BUSE MERAL'IN SEVGİLİSİ KİM?

Buse Meral, Cadı filmindeki rol arkadaşı Furkan Andıç ile gazeteci Birsen Altuntaş'a verdiği röportajda ilişkisi hakkında konuştu.
Çeşme'de yakınlaştığı Aras Bulut İynemli ile ilişkisiyle ilgili, "Aşk hayatında nasıl bir dönem yaşıyorsun?" sorusuna "Güzel, her şey çok keyifli şu an… Mutluyum" cevabını verdi.
Sonuç olarak, genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyeri olan Buse Meral'ın hayranları, hem kariyeri hem de özel hayatıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.