Ünlü oyuncu Burcu Kara, uzun bir süredir sakladığı hastalığıyla ilgili sonunda hayranlarına açıklama yaptı. Kara, 2016 yılında yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturduktan sonra, 2017'de Ali Çınar adını verdikleri oğullarını kucaklarına aldı. Ardından Aralık 2022'de ikinci kez anne olan Kara, hastalığıyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti. Ancak son zamanlarda yapılan bir paylaşımla hayranlarını endişelendirdi.

Burcu Kara'nın Uzun Süredir Sakladığı Hastalığı

Burcu Kara, uzun süredir gizlediği hastalığıyla ilgili bir açıklama yaparak hayranlarını bilgilendirdi. "Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün" diyerek ameliyat olduğunu duyurdu. Hastalığının detaylarına değinmese de, uzun bir süredir yaşadığı bu sıkıntıdan kurtulmanın mutluluğunu paylaştı.

Burcu Kara

Apar Topar Ameliyat

Kara'nın ameliyatının apar topar olduğunu ve hastalığının son bir yılda büyümeye başladığını ifade ettiği paylaşımı, hayranlarını korkuttu. Ancak ameliyatın başarıyla gerçekleştirildiğini ve risklerin atlattığını belirtmesi, takipçilerine bir nebze olsun rahatlık sağladı.

Burcu Kara'dan Hayranlarına Teşekkür

Ünlü oyuncu, ameliyat sürecinde kendisine destek olan hayranlarına teşekkür ederek, onların duaları ve iyi dilekleriyle güç bulduğunu ifade etti. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla da hayranlarının yüreğine su serptiği görüldü.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Burcu Kara'nın sağlık durumuyla ilgili yapılan bu açıklama, uzun bir süredir merak edilen bir konuydu. Kara'nın ameliyat sonrası sağlığına kavuşması ve daha sağlıklı günler geçirmesi hayranlarını sevindirecek bir gelişme olmuştur.

Editör: Havva Andırır