BİR MÜZİSYENDEN OYUNCULUĞA

Burak Sevinç, İstanbul'a taşınmadan önce Zonguldak'ta eğitim aldı ve Yıldız Teknik Üniversitesi, Tasarım Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü'nde öğrenim gördü. Ancak üniversite eğitimini tamamlamadan müzik kariyerine yöneldi. Ud sanatçısı olan Özcan Sevinç'in oğlu olarak müzik dünyasına adım atan Burak Sevinç, keman, ud, kanun ve gitar gibi enstrümanları çalmayı öğrendi. Profesyonel müzik kariyerine 1997 yılında başlayan Sevinç, Enbe Orkestrası gibi önemli gruplarda müzisyenlik yaptı.

OYUNCULUK KARİYERİ

Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2011 yılında "Babam İçin" dizisinde "Alpay" karakteriyle atan Burak Sevinç, daha sonra birçok dizi ve filmde önemli roller üstlendi. "Söz", "Leke", "Kırmızı Oda", "Evli ve Öfkeli", "İçimizdeki Ateş" gibi yapımlarda yer aldı.

EŞİNİN KİMLİĞİ

Burak Sevinç'in en çok merak edilen konularından biri de aşk hayatı oldu. Özellikle "Burak Sevinç evli mi?" ve "Eski eşi kim?" gibi soruların yanıtları araştırıldı. Sevinç'in altı yıl boyunca Kaybedenler Kulübü filminde rol alan oyuncu Şirin Kılavuz ile evli olduğu ortaya çıktı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

ŞİRİN KILAVUZ KİMDİR?

Burak Sevinç ile Şirin Kılavuz boşandı

Şirin Kılavuz, 16 Şubat 1985 tarihinde İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olan Kılavuz, "Kaybedenler Kulübü" ve "Senin Hikayen" gibi yapımlarda yer aldı.