Fahriye Evcen ve Burak Özçivit: Mutlu Evliliklerinde Yedinci Yıl!

Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, yedi yıldır süren mutlu evliliklerini Nişantaşı'nda bir araya geldikleri özel bir anla kutladılar. İkiliden Özçivit, gazetecilerle kısa bir sohbet gerçekleştirirken, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında da düşüncelerini dile getirdi.

Romantik Başlangıç: Çalıkuşu Dizisi ve Sait Halim Paşa Yalısı Düğünü

2013 yılında 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, bu romantik ilişkilerini 2017 yılında Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen muhteşem bir düğünle taçlandırdılar. O zamandan beri birlikte mutlu bir hayat sürdürüyorlar.

Ailelerine Yeni Üyeler: Karan ve Kerem

2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucaklarına alan çift, 2021 yılında da ikinci oğulları Kerem'i dünyaya getirdi. Bu mutlu aile, oyunculuk kariyerlerini aile yaşamlarıyla dengeli bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Nişantaşı Buluşması ve Özçivit'in Mesleki Planları

Nişantaşı'nda buluşan çiftten Özçivit, yurt dışında bir reklam anlaşması için seyahat ettiğini ve yaz aylarında yeni bir film projesi için Hindistan'a gideceğini paylaştı. Ayrıca, bu sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak Jose Mourinho'nun gelmesiyle ilgili olarak, "Bu sene karımla maçlara gideceğiz!" şeklinde espri yaparak yorumda bulundu.

Evcen ve Fotoğraf Çekimi Tutkusu

Evcen ise mekanda fotoğraf çekilmekten hoşnut olduğunu belirtirken, bu konuda yorulmadığını dile getirdi.

Hayranların Yoğun İlgisi

Görüşmeleri sırasında takılarıyla dikkat çeken çift, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı ve bu özel buluşma anlarını keyifle yaşadılar.

Editör: Havva Andırır