ÖZEL MEZAR: "SENİN ŞAHSINA MÜNHASIR"

Ersoy, annesine özel bir vasiyeti de açıkladı. Necla Poyraz'ın mezarını özel bir stilde yaptırdığını belirten ünlü sanatçı, mezarın tasarımını annesine özel bir şekilde gerçekleştirdiğini ifade etti. Mezar taşlarında Beşiktaş'ın renkleri olan siyah ve beyazı tercih ettiğini dile getirdi.

VASİYET: "HALUK'A EMANET"

Bülent Ersoy, menajeri Haluk Şentürk'e annesinin mezarının bakımıyla ilgilenmesi için vasiyet ettiğini açıkladı. Şentürk'ün, annesinin mezarının bakımıyla titizlikle ilgilendiğini ve onun için çok önemli olduğunu belirtti. Ayrıca kendi vasiyetini de paylaşarak, mezarının her zaman temiz tutulmasını ve çiçeklerin taze olmasını istedi.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

DUYGUSAL VEDA: "CANIM ANNECİĞİM"

Ersoy, mektubunun sonunda annesine olan sevgi ve şükranlarını dile getirdi. "Beni bağışla, bana hakkını helal et; çünkü musikinin dışında belki sana tam layık bir evlat olamadım ama sen yaşarken sevgi ve şefkatinle hep korudun, kolladın beni" diyerek duygusal bir veda mesajı verdi. Son olarak, "Mekanın cennet, ruhun şad, 'Anneler Günü'n kutlu olsun canım anneciğim" ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı

ANNEYE MEKTUP: "BUGÜN SENİN GÜNÜN"

Sevgili Anneciğim,

Bugün, dünyanın en özel günlerinden biri; Anneler Günü. Ancak senin için her gün, her saat, her dakika, her saniye ve her salisem, senin hatıran ve sevginle dolu. Telefonun hala kayıtlı, adını gördüğüm her an içim ısınıyor, farkında mısın?


ÖZEL MEZAR: "SENİN ŞAHSINA MÜNHASIR"

Güzel anneciğim, senin için özel bir şey yapmak istedim. Mezarını, senin zarif ruhunu yansıtan, sana layık bir stilde tasarladım. Her detayında senin aşkla dolu yüreğini görmek istedim. Beşiktaş'ın renklerini seçtim; siyah ve beyaz. Çünkü o renkler senin için her zaman özel ve anlamlıydı.


VASİYET: "HALUK'A EMANET"

Haluk'a emanet ettim seni. Onun şefkati ve ilgisi, benimkini bile aşıyor. Mezarının bakımı, çiçeklerinin tazeliği... Her şeyiyle ilgileniyor, sanki kendi annesiymişsin gibi. Ona sana iyi bakması için vasiyet ettim. Mezarının her zaman temiz ve tertipli olmasını, çiçeklerin solmadan hep taze kalmasını istedim.


DUYGUSAL VEDA: "CANIM ANNECİĞİM"

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı

Annem, sen benim için her şeydin. Belki de senin için yeterince iyi bir evlat olamadım ama senin sevgin ve koruyuculuğunla büyüdüm. Bana her zaman güç ve sevgi verdin. Dualarla anılan, sevgi dolu bir annen olarak hep hatırlanacaksın. Mekanın cennet, ruhun şad olsun. 'Anneler Günü'n kutlu olsun, canım anneciğim.