ATV ekranlarında her hafta Salı akşamları yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, bu akşam yayın akışında yer almıyor. Peki, neden yayınlanmıyor ve yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

NEDEN YAYINLANMIYOR?

Bu akşam ATV'de Beşiktaş ve MKE Ankaragücü arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçı ekranlara gelecek. Bu nedenle, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayınlanmayacak.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 66. yeni bölümü, 14 Mayıs 2024 Salı akşamı izleyicisiyle buluşması bekleniyor. Bu tarihte dizinin yayınlanması planlanmaktadır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin son bölümünde, Cezayir yaptığı plan sonucunda Erman'ı ele geçirmeyi başarmıştır. Erman, şimdiye kadar yaptığı tüm kötülüklerin hesabını vermek zorundadır. Öte yandan, Tura adlı bir bela ortaya çıkar. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Tura'nın amacı, Cezayir'den geçmişin intikamını almaktır.

Leyla, bebeğinin cinsiyetini öğrenmenin sevincini ailesiyle paylaşırken, Fransa'daki karanlık geçmişi nedeniyle zor durumda olan Arzu, kızı Ada'yı kullanarak Cezayir'den yardım ister. Elif ise Arzu'nun oynadığı oyunu açığa çıkarmaya çalışırken kendisini bir oyunun içinde bulacaktır.

Cezayir, Gedikali'nin fabrikasını alan gizemli ismin Tura olduğunu öğrenince harekete geçer. Tura ise Vedat'ı ele geçirerek hamlesini yapmıştır. Atakan, Cezayir ve Tura'yı bir araya getirir. Yıllar sonra karşı karşıya gelen ikilinin buluşması, Tura'nın bir başka sürprizine gebedir.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü heyecanla beklenirken, dizinin hayranları 14 Mayıs'ta ekrana gelecek olan yeni bölümü merakla bekliyor.

7 MAYIS 2024 ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 atv Gün Ortası

14:00 Mutfak Bahane

16:00 Esra Erol'da

19:00 atv Ana Haber

19:45 Maça Doğru

Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

20:30 Beşiktaş - MKE Ankaragücü

22:45 Ben Bu Cihana Sığmazam

02:00 Maraşlı

04:30 Safir