BKM yapımcılığında ve Yağız Alp Akaydın yönetmenliğinde çekilen Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi, başrollerinde Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı ve 1930’lu yıllarda geçecek. Film, Türkiye Cumhuriyeti'nin gençlik yıllarını ve sanatla yaşadığı dönüşümü konu alacak.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

BAŞROLLERDE KİMLER VAR?

Filmde Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık gibi isimler yer alıyor.

VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi, Türkiye Cumhuriyeti'nin gençlik yıllarını ve sanatla yaşadığı dönüşümü konu alacak. Film, Ekim 2024'te vizyona girecek.

FİLM KONUSU

Henüz savaştan çıkmış, yokluklar ve yoksunluklar içinde hüzünlü bir şarkıya dönüşmüş topraklarda, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk operasının nasıl hayat bulduğu anlatılıyor. Sadece 27 günde bestelenip hayata geçirilen bu opera, bir avuç idealist insanın çabalarıyla nasıl gerçeğe dönüştüğünü ve bir ülkenin sanatla nasıl devrim yaptığını gözler önüne seriyor.