Engin Erden'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ceylan Naz Baycan'ın senaryosunu kaleme aldığı "Bir Başka Aşk" filmi, 03 Medya yapımcılığında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hande Erçel ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı film, romantik bir hikayeyle izleyicileri duygulandıracak.

Baris Arduc Kimdir

BİR BAŞKA AŞK FİLMİ OYUNCULARI KİM KONUSU NE?

Hande Erçel ve Barış Arduç'un başrollerini üstlendiği filmde, usta isimlere yer veriliyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında şu an için bir bilgi bulunmuyor.

Hande Ercel Kimdir

BİR BAŞKA AŞK FİLMİNDE HANDE ERÇEL VE BARIŞ ARDUÇ BİR ARADA

Hande Erçel ve Barış Arduç, ilk kez "Bir Başka Aşk" filminde birlikte kamera karşısına geçecek. Daha önce birçok dizide başrol oynayan ikili, bu filmde de uyumlarıyla izleyicileri büyüleyecek.

Bir Baska Ask Filmi Nerede Cekiliyor

BİR BAŞKA AŞK FİLMİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

"Bir Başka Aşk" filminin çekimleri İzmir'in gözde tatil beldelerinden biri olan Çeşme'de gerçekleştirilecek. Filmin masmavi denizi ve güneşli havası izleyicilere keyifli görseller sunacak.

Barış Arduç0000333

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR NERELİ NE MEZUNU?

Barış Arduç, 9 Ekim 1987'de İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğan Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 8 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşen Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamıştır.

BARIŞ ARDUÇ NE ZAMAN OYUNCULUĞA BAŞLADI ?

Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra oyunculuğa adım atan Arduç, ilk kez 2011 yılında "Küçük Hanımefendi" dizisinde kamera karşısına geçmiştir.

BARIŞ ARDUÇ HANGİ DİZİYLE ÜNLÜ OLDU?

2013 yılında "Tatlı İntikam" dizisinde başrol oynayan Arduç, bu diziyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlamıştır. 2015 yılında "Kiralık Aşk" dizisinde canlandırdığı Ömer İplikçi karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Bu rol ona Altın Kelebek Ödülü, Televizyon Eleştirmenleri Derneği Ödülü ve Siyaset Ödülleri gibi birçok ödül kazandırmıştır.

BARIŞ ARDUÇ NE ZAMAN KİMİNLE EVLENDİ?

Son olarak "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisinde rol alan Arduç, 2023 yılında Gupse Özay ile evlenmiştir.

Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu? Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu?

BARIŞ ARDUÇ KAÇ ÖDÜL ALDI?

2016 Altın Kelebek Ödülü - En İyi Erkek Komedi Oyuncusu (Kiralık Aşk)
2016 Televizyon Eleştirmenleri Derneği Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Kiralık Aşk)
2016 Siyaset Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Kiralık Aşk)
2017 GQ Yılın Erkeği Ödülü
2018 Altın Kelebek Ödülü - En İyi Erkek Oyuncu (Kuzgun)

BARIŞ ARDUÇ HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015)
Sarıkamış (2019)
Rıza Baba (2020)

BARIŞ ARDUÇ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Küçük Hanımefendi (2011)
Tatlı İntikam (2013-2014)
Kiralık Aşk (2015-2017)
Kuzgun (2018-2019)
Çukur (2019-2021)
Alparslan: Büyük Selçuklu (2021-2022)

HANDE ERÇEL KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA NE MEZUNU?

Hande Erçel, 24 Kasım 1993'te Balıkesir'de doğan Türk oyuncu ve modeldir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde eğitim görmüştür.

HANDE ERÇEL HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

2012 yılında Miss Miss Cilivaliton of the World yarışmasında ikinci olan Erçel, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında "Güneşin Kızları" dizisinde Feride karakterini canlandırarak yaşamıştır. Bu diziyle tanınan Erçel, "Çalıkuşu", "Aşk Laftan Anlamaz", "Sen Çal Kapımı" ve "Avrupa Yakası" gibi birçok dizide rol almıştır.

HANDE ERÇEL HANGİ ÖDÜLLERİ ALDI?

Başarılı oyunculuğuyla birçok ödül kazanan Erçel, 2016 yılında "Aşk Laftan Anlamaz" dizisindeki Hayat karakteriyle Altın Kelebek Ödülü'nde "En İyi Kadın Komedi Oyuncusu" ve Siyaset Ödülleri'nde "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" seçilmiştir. 2020 yılında ise "Sen Çal Kapımı" dizisindeki Eda Yıldız karakteriyle Altın Kelebek Ödülü'nde "En İyi Kadın Romantik Komedi Oyuncusu" ve Türkiye Gençlik Ödülleri'nde "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ödüllerini kazanmıştır.

HANDE ERÇEL'İN ESKİ SEVGİLİSİ KİM?

2019 yılında annesini kaybeden Erçel, 2021 yılında Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlamıştır. Çift 2022 yılında ayrılmıştır.

HANDE ERÇEL HANGİ ÖDÜLLERİ ALDI?

2016 Altın Kelebek Ödülü - En İyi Kadın Komedi Oyuncusu (Aşk Laftan Anlamaz)
2016 Siyaset Ödülleri - En İyi Kadın Dizi Oyuncusu (Aşk Laftan Anlamaz)
2020 Altın Kelebek Ödülü - En İyi Kadın Romantik Komedi Oyuncusu (Sen Çal Kapımı)
2020 Türkiye Gençlik Ödülleri - En İyi Kadın Dizi Oyuncusu (Sen Çal Kapımı)
2021 Elle Ödülleri - Yılın Yüzü
2022 InStyle Ödülleri - Yılın Kadın Oyuncusu

Editör: Murat Serdar Yıldız