Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi. Bu arayışlar kapsamında gündeme gelen isimlerden biri de eski Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Kulüp Başkanı Hasan Arat'ın, Şenol Güneş ile ilk görüşmesini gerçekleştirdiği belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN GÜNDEME GELMESİ

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları sürerken, Şenol Güneş'in adı da geçen isimler arasında yer aldı. Kulüp Başkanı Hasan Arat'ın, Şenol Güneş ile ilk temasını kurduğu ve ikilinin fikir alışverişinde bulunduğu bildirildi. Bu gelişmeler, Beşiktaş camiasında heyecanla karşılandı ve taraftarlar yeni teknik direktörleri konusunda merakla beklemeye başladı.

2024 TOD TEK MAÇ SATIN ALMA Galatasaray Fenerbahçe derbi Bein Sports tek maç satın alınır mı, TOD TV üyelik nasıl nereden yapılır? 2024 TOD TEK MAÇ SATIN ALMA Galatasaray Fenerbahçe derbi Bein Sports tek maç satın alınır mı, TOD TV üyelik nasıl nereden yapılır?

BAŞKAN ARAT'IN PLANLARI

Başkan Hasan Arat'ın, teknik direktör konusundaki bilgileri bugün ya da yarın yönetim kuruluyla yapacağı toplantıda paylaşması bekleniyor. Bu toplantının ardından Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü konusunda net bir karar alması bekleniyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN BEŞİKTAŞ GEÇMİŞİ

Şenol Güneş, daha önce Beşiktaş'ta 2 dönem görev almıştı. Siyah-Beyazlılarla 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında üst üste 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Güneş, kulüple başarılı bir dönem geçirmişti. Son olarak 6 Ekim 2023 tarihinde Beşiktaş'tan ayrılan Şenol Güneş'in, Beşiktaş'a dönüşü taraftarlar arasında büyük heyecan uyandırmış durumda.