ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başarılı oyuncusu Burak Çelik, hem oyunculuğuyla hem de aşk hayatıyla gündemde. 

Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi kim, yeni ve eski sevgilileri aynı fotoğrafta… Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi kim, yeni ve eski sevgilileri aynı fotoğrafta…

Burak Çelik'in hayatı ve aşk serüveni nasıl gelişti?

Burak Çelik, Ordu'lu bir baba ile göçmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Modellik kariyerine 2013 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of The World yarışmalarında birinci seçilerek adım atan Çelik, ardından oyunculuk yolculuğuna başladı.

Karagül dizisinde Serdar karakteriyle ilk kez ekranlara adım atan Çelik, daha sonra Hayat Sevince Güzel ve Söz gibi dizilerde de önemli roller üstlendi. 2020 yılında Kuruluş Osman dizisinde Kongar karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, şimdilerde ise Ben Bu Cihana Sığmazam'da Ateş karakterine hayat veriyor.

Burak Çelik'in aşk hayatı ise merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun 2 yıl evli kaldığı eski eşinin kim olduğu ise dikkatleri üzerine çekti. 

Burak Çelik'in eski eşi kim?

Ünlü oyuncunun eski eşi, dizi ve film dünyasından bir isim değil. Ancak Çelik'in bu ilişkisinden önce ve sonra ilişkileri de magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Dilara Aksüyek ile partner olan Çelik'in aşk hayatı, hayranları tarafından da merakla takip ediliyor.

Burak Çelik'in hayatı ve kariyeri, onu sadece başarılı bir oyuncu olarak değil, aynı zamanda özel hayatıyla da dikkat çeken bir isim haline getiriyor. Oyuncunun gelecekteki projeleri ve aşk hayatındaki gelişmeler ise merakla beklenmeye devam ediyor.