Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in bir taksiciyle yaptığı sohbet, ilginç bir diyalogla sonuçlandı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Başkan Demir'in, "Dünya tersine dönse AK Parti'ye oy vermem" diyen taksiciye AK Partili olduğunu söylemesi, taksicinin yaşadığı şaşkınlığı beraberinde getirdi.

Taksici, Aracındaki Yolcunun Kim Olduğunu Öğrenince Şaşkınlığını Gizleyemedi

Demir'in bindiği takside sohbet ederken taksici, "Taksiciler mesafe beğenmiyorlar" diyerek sıkıntılarını dile getirdi. Bu esnada Başkan Demir'e, kendisini desteklediğini belirterek, "Gidip ötekisini mi destekleseydim?" dedi. Başkan Demir ise taksicinin bu sözlerine, "Neden, ne kötülüğünü gördün?" şeklinde karşılık verdi.

Gungoren Belediye Baskani Bunyam

Dünya tersine dönse AK Parti'ye oy vermem

Taksicinin, AK Parti'ye oy vermeyeceğini belirtmesi üzerine Başkan Demir, gülümseyerek "Pişman olursun bu söylediğine" dedi. Ancak araçtan inerken Demir'in belediye başkanı olduğunu öğrenen taksici, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Demir'in bu sürpriz açıklaması karşısında taksici, "Sen üstüne alınma" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Editör: Murat Serdar Yıldız