Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

BARBARA PALVİN KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA MESLEĞİ NE?

Barbara Palvin, 8 Ekim 1993'te Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de dünyaya gelen bir model. Erken yaşlarında şarkı söylemeyi ve futbolu seven Palvin, 13 yaşındayken keşfedildi ve modellik kariyerine adım attı.

Barbara Palvin01010

BARBARA PALVİN NE İŞ YAPIYOR HANGİ MARKALARLA ÇALIŞTI?

İlk fotoğraf çekimini "Spur Magazine" için gerçekleştiren Palvin, modellik kariyerini ilerletmek için Asya'ya taşındı. Orada L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine gibi dergilerin kapaklarını süsledi. Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, Pull and Bear ve Mavi gibi markalar için modellik yaptı ve 2012'de L'Oreal Paris'in elçisi oldu.

BARBARA PALVİN PODYUMLARININ ARANAN YÜZÜ

Şubat 2010'da Milan Moda Haftası'nda Prada defilesiyle podyuma çıkan Palvin, Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood ve Etro gibi markaların defilelerinde de boy gösterdi. 2011 yılında Chanel'in sonbahar öncesi defilesinin açılışında yer aldı.

Barbara Palvin77710

BARBARA PALVİN HANGİ MANKENLERLE KARŞILAŞTIRIYORLAR?

Models.com'un Top 50 Models Women anketinde 40. sırada yer alan Palvin, genellikle Rus model Natalia Vodianova ile karşılaştırılıyor. İngiliz Vogue editörü Miranda Almond, Palvin için "Onu seçtik çünkü o kesinlikle ince bir güzelliğe sahip, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında bir görüntüsü var." yorumunu yapıyor. Palvin ise Vodianova ve Kate Moss'u sevdiği modeller olarak belirtiyor.

BARBARA PALVİN BAŞARILI KARİYERİ

L'Officiel, Vogue ve Marie Claire gibi dergilerin yüzü olan Palvin, Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret ve Pull & Bear gibi markaların kampanyalarında da yer aldı. 2012'de L'Oréal Paris markasının elçisi oldu. İlk kez podyuma Milan Moda Haftası'nda Prada defilesinde çıkan Palvin, Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro ve Christopher Kane gibi markaların defilelerinde de boy gösterdi. 2012 yılında Victoria's Secret defilesinde yürüdü. 2014 yılında ise "Hercules" filminde rol alarak ilk kez oyunculuk deneyimini yaşadı.

Editör: Murat Serdar Yıldız