Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

BARBARA PALVİN EVLİ Mİ EŞİ KİM?

Dünya genelinde tanınan model Barbara Palvin, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Dylan Sprouse ile evlendiğinde, hayranları mutluluklarına sevinmişti. Palvin'in eşi olarak kabul ettiği Sprouse, birlikte oldukları süre boyunca medyanın ve hayranlarının dikkatini çekti. Ancak, son günlerde ortaya atılan iddialar, bu mutlu evliliğin gölgesine düşmüş durumda.

BARBARA PALVİN NEDEN ALDATILDI BOŞANDI MI?

Ünlü çiftin arasındaki ilişkide yaşanan olumsuzluklar, Amerikan basınında geniş yankı uyandırdı. Barbara Palvin'in eşi Dylan Sprouse'un, 17 yaşındaki bir içerik üreticisiyle aldatıldığı haberleri manşetlere taşındı. Palvin'in bu iddialar karşısında nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor.

Palvin ve Sprouse'un ilişkisindeki bu olumsuz gelişmeler, hayranlarını ve sevenlerini üzmüş durumda. Uzun süredir birlikte olan ve evliliklerinin başlangıcında büyük bir aşkla tanınan çiftin, bu tür iddialarla gündeme gelmesi, pek çok kişiyi şaşırtmış durumda.

Editör: Murat Serdar Yıldız