Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, hacizli bir aracın satışı ile ilgili Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne gitti. Ancak, icra dosyasından dolayı icra memuruyla yaşadığı tartışma nedeniyle adliyeyi birbirine kattı. Tartışmanın ardından görevli bir memurla da karşı karşıya gelen Parlak, memurun şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı konuldu

Cumhuriyet savcısı Banu Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, hakkında yurt dışı çıkış yasağı konulduğu öğrenildi.

Banu Parlak'ın köpeği bir komşusunun köpeğini öldürmüştü

Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde bulunan lüks sitede yaşayan Banu Parlak'ın köpeği Drago, komşuları Yasemin Kılıç ve annesinin köpeği Leo'ya saldırmıştı. Site sakinleri tarafından güçlükle ayırmaya çalışılan köpekler arasındaki kavga sonucunda Leo ağır yaralanmış ve veterinere götürülmesine rağmen kurtarılamamıştı. Olay sırasında Yasemin Kılıç'ın da kolunu çizdiği belirtilmişti.

Banu Parlak'ın yaşadığı bu olaylar sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve tartışmalara neden olmuştu. Banu Parlak, özellikle sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ve popülerliğiyle tanınan bir isim olarak dikkat çekmektedir.