Aile Destek Programı Mart Ayı Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı Mart ayı ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başladığını duyurdu. Bakan Göktaş, bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını ve bugüne kadar hanelere toplam 72,3 milyar TL destek sağlanmış olacağını açıkladı.

Para Nedir

Kimseyi Geride Bırakmayan Bir Yaklaşım:

Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik sosyal yardımları sürdürdüklerini ve kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. Büyüyen ve gelişen Türkiye'nin refahını vatandaşlarla paylaşmaya devam edeceklerini belirten Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 72,3 milyar TL destek sağlamış olacaklarını ifade etti.

Para Aa 1805433

Geniş Kapsamlı Destek:

Bakan Göktaş, düzenli sosyal yardımlardan yararlanan hanelerin yanı sıra herhangi bir dezavantajı olmaması nedeniyle düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de yalnızca gelir kriteri üzerinden Türkiye Aile Destek Programı'na dâhil ettiklerini hatırlattı.

Tarim Destek Odeme L6Ae

Düzenli Ödemeler:

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarını ve ihtiyaç sahibi hanelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını belirten Göktaş, bu ödemelerin ihtiyaç sahibi hanelere önemli bir katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

0X0 069 Faizli Konut Kredisi Firsati 600000 Tl 775000 Tl Ve 2000000 Tl Kredi Geri Odeme Tablosu Aylik 1943 Tl Taks 1710139923944

KOSGEB’den 900 bin liralık destek başvurusu ne zaman, şartları neler, kimler başvuru yapabilir? KOSGEB’den 900 bin liralık destek başvurusu ne zaman, şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Sosyal Yardımların Etkinliği Artıyor:

Bakan Göktaş, gelişen ve değişen hayat şartlarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarının altını çizdi. Sosyal yardımların bütüncül bir şekilde uygulandığını ve vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine ulaşıldığını kaydetti.