1200X627 Kurulus Osman Kadrosuna Bomba Bir Isim Daha 1608620327944

Ünlü oyuncu Mert Turak'ın 3 yıl evli kaldığı eski eşi Birgül Kurtçu merak konusu oldu. Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu ve Özcan Deniz gibi isimlerle birlikte rol alan Turak'ın özel hayatı da hayranları tarafından merak ediliyor.

Mert Turak 7

MERT TURAK'IN ESKİ EŞİ MİMAR BİRGÜL KURTÇU

29 Mart 1980 İzmir doğumlu olan Mert Turak, 2019 yılında mimar Birgül Kurtçu ile dünyaevine girmişti. 3 yıl süren evliliklerini 2022 yılında anlaşmalı olarak sonlandıran çiftin bu evliliğinden çocuğu bulunmuyor.

Ayten Akyol kaç yaşında, aslen nereli ve kimdir? Ne iş yapar, mesleği nedir? Ayten Akyol kaç yaşında, aslen nereli ve kimdir? Ne iş yapar, mesleği nedir?

0X0 1592835457322

MERT TURAK'IN ESKİ EŞİ MİMAR BİRGÜL KURTÇU'NUN EVLİLİĞİ

Turak ve Kurtçu'nun evlilikleri ile ilgili fazla bilgi bulunmamakla birlikte, ikilinin sosyal medya hesaplarında da birlikte fotoğraflarına rastlanmıyor. Turak, evliliklerinin ardından yaptığı bir açıklamada "Birgül ile 3 yıllık evliliğimizi karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde sonlandırmaya karar verdik. Bu zor süreçte özel hayatımıza saygı gösterilmesini rica ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Mert Y I Os Cover

MERT TURAK KİMDİR?

29 Mart 1980 İzmir doğumlu olan Mert Turak, "Beni Böyle Sev", "Babalar ve Evlatlar", "Kızıl Goncalar" gibi birçok dizide rol aldı. Son olarak "Özgü Namal", "Mert Yazıcıoğlu" ve "Özcan Deniz" gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçen Turak, şu sıralarda yeni projeler için görüşmeler yapıyor.

Mert Turak Yesil Deniz Milenyumdan Ayrildi Mi