CANLI İZLE Samsunspor-Alanyaspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Samsunspor-Alanyaspor yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Samsunspor-Alanyaspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Samsunspor-Alanyaspor yayın bilgileri, nereden izlenir?

Galatasaray'da kongreye sayılı günler kala sosyal medyada Bahattin Demirbilek fırtınası esti. Sarı kırmızılı kulüpte koyu bir Galatasaraylı olduğu belirtilen Demirbilek'in başkan adayı olması için ikna edilmeye çalışıldığı iddia ediliyor.

Bahattin Demirbilek Kimdir?

1971 yılında dünyaya gelen Bahattin Demirbilek, Ankara'da iş hayatına başladıktan sonra 22 yaşında Rusya'ya yerleşti. Rusya'da çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 33 yaşında ESTA Construction isimli şirketi kurdu. Şirketi dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri haline getirdi ve 159. sırada yer aldı. Otomobil fabrikası, havaalanı ve stadyum gibi büyük projelere imza atan Demirbilek, bir röportajında Galatasaray için "Hayatımın anlamı ve çocukluk aşkım" demişti. Oğlunun adını Galatasaray sevgisinden dolayı Aslan olarak koymuştu.