Bahar dizisinde Demet Evgar, Ecem Özkaya, Mehmet Ak Yılmaz gibi isimlerle kamera karşısına geçen Buğra Gülsoy'un özel hayatı merak edildi. Daha önce iki kez nikah masasına oturan ve Nilüfer Gürbüz'den Cem adında bir oğlu olan oyuncunun özellikle ilk eşi merak konusu oldu. Gülsoy'un Arka Sokaklar'ın yıldızıyla aylarca evli kaldığını ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

BUĞRA GÜLSOY'UN İLK EŞİ KİM?

Buğra Gülsoy'un ilk eşi, uzun yıllar boyunca Türkiye'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın yıldızı olan ve diziye uzun yıllar başarılı performansıyla hayat veren Berrak Tüzünataç'tır. Gülsoy ve Tüzünataç, gençliklerinde aşk yaşamış ve evlenmişlerdir. Ancak evlilikleri uzun ömürlü olmamış ve ayrılıkla sonuçlanmıştır.

Bugra Gulsoy Nilufer Gurbuz Cifti 5 Yillik Evliliklerini Sonlandiriyor Ayrilik Nedeni Ise 1677566616 6569

Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

Buğra Gülsoy'un özel hayatı ve eski ilişkileri, dizi ve sinema dünyasının yakından takip ettiği konular arasında yer almaktadır. Oyuncunun kariyerindeki başarıların yanı sıra özel hayatı da merak edilen ve konuşulan konular arasında yerini korumaktadır.