Bahar dizisinin sevilen karakterlerinden Rengin'i canlandıran Ecem Özkaya, sosyal medyada oğlu Ahmet Kaan ile birlikte yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekiyor. Özkaya'nın oğlu Ahmet Kaan'ın annesine olan benzerliği izleyicileri şaşırtırken, babasının ünlü oyuncu olduğunu öğrenenler de şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Gönül Dağı dizisinde de rol alan Ecem Özkaya, şimdi Bahar dizisinde Rengin karakteriyle ekranlara geri döndü ve izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

35 yaşındaki güzel oyuncu, Gönül Dağı'nın ardından Bahar dizisiyle de izleyicileri etkilemeyi başardı.

Arka Sokaklar'a geri dönen komiser Mesut’tan Serenay Sarıkaya esprisi… Arka Sokaklar'a geri dönen komiser Mesut’tan Serenay Sarıkaya esprisi…

Sosyal medyada da dikkat çeken isimlerden biri olan Ecem Özkaya, özel hayatını genellikle gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor ancak oğlu Ahmet Kaan ile yaptığı keyifli paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor.

Oğlu Ahmet Kaan'ın annesine olan benzerliği sosyal medyada büyük ilgi uyandırırken, babasının ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ olduğunu yeni öğrenenlerin şaşkınlığı da büyük.

Ecem Özkaya'nın 10 yaşındaki oğlu Ahmet Kaan'ın babası olan Mustafa Üstündağ ile evliliği 2019 yılında sona ermişti.

Demet Evgar, Buğra Gürsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerle birlikte Bahar dizisinde başarılı bir performans sergileyen Ecem Özkaya, hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle izleyicilerden tam not alıyor.