Show TV'de Salı akşamları yayınlanan Bahar dizisi, son bölümüyle izleyicilerini şaşkına çevirdi. Dizinin sevilen karakterlerinden Timur, aldatma skandalının ardından Bahar'dan ayrılmaya karar verdi. Bu ayrılık, dizide yeni bir dönemin başlangıcını da beraberinde getirecek.

Salih Bademci kiminle evli, eşi kimdir, meğer ünlü oyuncuyla berabermiş! Salih Bademci kiminle evli, eşi kimdir, meğer ünlü oyuncuyla berabermiş!

Bahardizisirengin010203

TİMUR'UN ALDATMASI BAHARI SARSIYOR

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Timur'un, Bahar'ın en yakın arkadaşı Rengin ile samimi bir şekilde yakalandığı ortaya çıktı. Bu durum Bahar'ı derinden sarstı ve Timur'a olan güvenini sarsıldı.

Bahardizisirengin01

BAHAR DİZİSİNDE BOŞANMA KARARI MASADA

Aldatıldığını öğrenen Bahar, Timur ile olan ilişkisini bitirmeye kararlı. İkili arasında yaşanan gerginlik ve tartışmalar, boşanma ihtimalini de gündeme getiriyor.

Bahardizisifalcı

BAHAR DİZİSİNDE EVREN DEVREYE GİRİYOR

Timur'un Bahar'ı terk etmesiyle birlikte Evren devreye giriyor. Evren, Bahar'a olan sevgisini ve desteğini açıkça dile getiriyor ve bu zor süreçte onun yanında olduğunu gösteriyor.

Bahardizisibahar

BAHAR VE EVREN BİRLİKTE Mİ OLACAK?

Bahar'ın Timur'dan ayrılması ve Evren'in yakın ilgisi, izleyicileri yeni bir aşk hikayesi ihtimaline karşı heyecanlandırıyor. Bahar ve Evren'in yakınlaşması ve birlikte bir gelecek kurma ihtimalleri merak konusu.

Bahardizisi0101

BAHAR DİZİSİNDE YENİ BİR DÖNEM Mİ BAŞLIYOR?

Timur'un ayrılmasıyla Bahar dizisinde yeni bir dönem başlıyor. Bahar'ın hayatındaki değişimler, Evren ile olan ilişkisi ve yeni karakterlerin dahil olmasıyla diziye yeni bir soluk gelecek gibi görünüyor.

Bahardizisiboşanma01