Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinin en dikkat çekici karakterlerinden biri olan Dora Ersoy'u canlandıran Yasemin Kay Allen, yeteneği ve güzelliği ile izleyicileri büyülüyor.

Yasemi̇n Kay Allen01

BAHAR DİZİ NERDEN UYARLANDI ESİNLENDİ?

Güney Kore dizisi Doctor Cho'dan uyarlanan Bahar'da 12. bölümde izleyiciyle buluşan Dora Ersoy karakteri, özgür ruhu ve iş hayatındaki cesur adımlarıyla dikkat çekiyor. Yasemin Kay Allen'ın canlandırdığı Dora, Bahar'ın işleyişinde önemli bir rol oynarken, diziye yeni bir dinamizm kazandırıyor.

Yasemi̇n Kay Allen03

YASEMİN KAY ALLEN KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA  NE MEZUNU?

10 Temmuz 1989'da Londra'da doğan Yasemin Kay Allen, sinema ve televizyon eğitimi aldığı Queensland Üniversitesi'nde yeteneklerini geliştirmiş ve Müjdat Gezen Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. 2008 yılında L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finale kalan Allen, oyunculuk kariyerine aynı yıl Elif dizisiyle başlamıştır.

Yasemi̇n Kay Allen02

YASEMİN KAY ALLEN NERE KÖKENLİ?

Merhamet dizisiyle geniş kitlelerin ilgisini çeken Yasemin Kay Allen, son olarak Türk Dedektif dizisinde izleyici karşısına çıkmıştır. %50 İngiliz ve %25 Avustralya kökenli olan Allen, bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol almıştır.

YASEMİN KAY ALLEN HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALDI?

Diziler: Elif, Kavak Yelleri, Hayat Devam Ediyor, Merhamet, Muhteşem Yüzyıl, Şeref Meselesi, 46 Yok Olan, Strike Back, İyi Günde Kötü Günde, Menajerimi Ara, Türk Dedektif, Bahar
Filmler: Aşıklar Bayramı, Dönerse Senindir
Sosyal medyada da aktif olan Yasemin Kay Allen'ı Instagram'da @yaseminkayallen kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz.

Yasemin Kay Allen Sevgilisi Kim Unlu Mu

YASEMİN KAY ALLEN SEVGİLİSİ KİM NE İŞ YAPIYOR?

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'in özel yaşamı, hayranlarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Allen'in sevgilisi, kamuoyunda tanınmış bir isim olmamakla birlikte, dikkat çekici bir detayla gündeme geliyor. Allen, uzun süredir eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile ilişki yaşamaktadır.

Yasemin Kay Allen'in sevgilisi olarak tanımlanan Erdal Kaya, geçmişte FBI'da çalışmış olmasıyla dikkat çekiyor. Bu ilişki, Yasemin Kay Allen'in özel yaşamındaki önemli bir detay olarak hayranlarının merakını uyandırıyor. Kamuoyu, genellikle ünlülerin sevgililerinin de tanınmış kişiler olduğunu görmeye alışkın olduğundan, Yasemin Kay Allen'in tercihi ve ilişkisi oldukça ilgi çekici bulunuyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Allen ve Kaya'nın ilişkisi, ikilinin birlikte görüldükleri etkinlikler ve sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman gündeme gelmektedir. Ancak çift, genellikle özel hayatlarını kamuoyundan uzak tutmayı tercih etmektedirler.