Bahar dizisinin 12. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, son yayınlanan 11. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Timur'un, Bahar'ın boşanma kararını engellemek için gösterdiği çaba, izleyicileri heyecanlandırmıştı. Şimdi ise izleyiciler, dizinin gelecek bölüm fragmanını araştırıyor. "Bahar 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusu dizi severler arasında yoğun ilgi görüyor. İzleyiciler, Bahar'ın yeni bölüm fragmanının çıkıp çıkmadığını merakla bekliyor.

Bahar, her hafta Salı akşamları yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizi, sevilen hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla Salı günlerinin en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başarıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi önemli isimlerin yer aldığı Bahar'ın 12. Bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Dizinin 11. Bölümünü soluksuz izleyenler, şimdi 12. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. "Bahar 12 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı çıktı mı?" soruları, izleyicilerin gündeminde önemli bir yer tutuyor.

Bahar Dizisinin Finali 2

BAHAR 12. BÖLÜM FRAGMANI

Bahar'ın son bölümünde Peran Vakfı Hastanesi doktorları, bir köye sağlık taraması yapmak üzere gittiler. Köydeki evler şenlik havasına büründü. Bahar, Timur ve Evren arasında komik ve heyecanlı anlar yaşandı. Aynı zamanda Bahar, Timur ve Rengin arasında da ilginç gelişmeler yaşandı. Rengin, Timur'un kızı Parla hakkındaki gerçeği Bahar'a anlatmaya kararlıydı. Timur son anda yetişti, ancak Rengin kararlıydı. Bölüm sonrasında izleyiciler, Bahar'ın 12. Bölüm fragmanını merakla beklemeye başladılar. Ancak yayınlanan sadece Bahar'ın 12. bölüm 1. fragmanıydı.

Pınar Deniz- Kaan Yıldırım bu yaz evleniyor mu? Herkes düğüne hazırlansın açıklama geldi! Pınar Deniz- Kaan Yıldırım bu yaz evleniyor mu? Herkes düğüne hazırlansın açıklama geldi!

Fragmanda, Rengin'in beklenmedik bir şekilde Bahar'a Timur'dan ne zaman boşanacağını sorması herkesi şaşırtıyor. Bahar bu soruya karşı şaşkınlığını gizleyemezken, Timur da Rengin'in bu tavrından rahatsız olduğunu belirtiyor. Ancak Rengin, Timur ve kızıyla birlikte yeni bir hayat kurmaya kararlı olduğunu açıklıyor. Fragmanın sonunda ise hem Evren'i hem de Bahar'ı şaşırtan bir kişi hikayeye giriş yapıyor.

BAHAR DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR 

Bahar dizisinin kadrosu, deneyimli ve genç yetenekleri bir araya getiriyor. Bu isimler arasında; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan bulunuyor.