eda Bakan, evliliğini 2014 yılında Ali Erel ile yapmış ve ardından 2019'da Leyla'yı, 2022'de de Ela'yı kucağına almıştı. Çocuklarının doğumlarının ardından mevlit okuttuğunu belirten Bakan'ın baby shower ile ilgili sözleri sosyal medya kullanıcılarından olumlu tepkiler aldı.

Berfu Yenenler Baby Shower Olayi (1)

BABY SHOWER TARTIŞMASI

Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk olan Seda Bakan, baby shower etkinliklerine karşı çıkarak "Ben iki çocuğuma da 40 mevlütü okuttum. Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi? Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı! Gelen zaten eli boş gelmiyor ki. Hediye listesi yapmaya gerek yok, insanlara zülm... Bence ayıp bir şey. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al. Ben o balonlara verilen paralara daha çok üzülüyorum. Cinsiyet partisi de yapmadım." ifadelerini kullanmıştı.

Aslı Hünel İle Gelin Evi İlayda Çetinkaya kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor ve kimdir? Aslı Hünel İle Gelin Evi İlayda Çetinkaya kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor ve kimdir?

Berfu Yenenler ise baby shower etkinliklerini desteklediğini belirterek "Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Çok pahalı! Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor" şeklinde konuşmuştu.

Berfu Yenenler Baby Shower Olayi (2)

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Seda Bakan'ın sözleri kısa sürede gündem oldu ve sosyal medya kullanıcıları tarafından olumlu karşılandı. Birçok kişi, Bakan'ın sözlerini destekleyerek "Seda tipik bir Türk annesi" ve "Hem görgülü hem de adetlerine bağlı bir kadın" yorumları yaptı.