Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde ticari araç sürücüsü ile toplu taşıma aracı sürücüsü arasındaki yol verme tartışması silahlı saldırıya dönüştü. Toplu taşıma aracına saldıran 3 kişi jandarma tarafından yakalanarak çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Ayvalık'ın Altınova Mahallesi'nde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi denetimli özel toplu taşıma aracı olan 10 YG 944 plakalı aracın sürücüsü A.G. ile 34 FMZ 277 plakalı ticari aracın sürücüsü K.G (23) arasında yol verme tartışması çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.G., aracıyla A.G.'nin yönetimindeki toplu taşıma aracının önünü kesti. Ardından K.G. araçtan inerek A.G.'yi darp etti. Daha sonra K.G., kendi aracından aldığı av tüfeği ile toplu taşıma aracına ateş açtı.

2024 en ucuz sigara paketi ne kadar, kaç lira? 2024 BAT grubu sigaraları güncel fiyatı kaç TL? 2024 en ucuz sigara paketi ne kadar, kaç lira? 2024 BAT grubu sigaraları güncel fiyatı kaç TL?

Olayın ardından jandarma ekipleri, aracın plakasını tespit ederek K.G. ve aynı araçta bulunan V.A ve O.F.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Korku dolu anlar ise toplu taşıma aracının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.