'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle büyük beğeni toplayan Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli, 2017 yılında düzenlenen bir törenle hayatlarını birleştirmişti. Ancak, son zamanlarda çift hakkında ayrılık iddiaları medyada yer almıştı. Bu iddialara sessiz kalmayan usta oyuncu Aliye Uzunatağan, kızı ve damadıyla ilgili gerçekleri açıkladı.

6634Efe30F61A69C22Aac24C

ALİYE UZUNATAĞAN: "BOŞANMA FALAN YOK"

Usta oyuncu Aliye Uzunatağan, önceki gün Yeditepe Üniversitesi'nin düzenlediği ödül töreninde gazetecilerle bir araya geldi. Genç jenerasyonun yeteneklerine değinen Uzunatağan, "Bu işe dokuz yaşında başladım. Bu gün buradaysam gençler tarafından da beğeniliyorum demektir. Birçok genç oyuncuya eğitim verdim. Birçok ödüle layık görüldüm. Pırıl pırıl gençler yetişiyor. Harika oyuncular var. Bizler bu konuda bence çok başarılıyız" dedi.

Ayrıca, Arjantin'de 60 yaşındaki Alejandra Marisa Rodriguez'in güzellik kraliçesi seçilmesini değerlendiren Uzunatağan, "Ben böyle bir yarışmaya girmezdim. Ben bu ülkede gençlere el veren bir drama öğretmeniyim. Gençlere el veriyorum ve bütün öğrencilerim star. Tek tek sayamıyorum çünkü çok var, kimseyi unutmak istemiyorum. Bu işe devam edeceğim, insan yetiştirmek harika bir duygu. Bu işi yaparken de 34 senedir beş kuruş para almıyorum. Tamamen gönüllü bir şekilde devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

AYŞECAN TATARİ VE EDİP TEPELİ AYRILIK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Aliye Uzunatağan'ın açıklamalarının ardından Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli de ayrılık iddialarına yanıt verdi. Uzunatağan'ın kızı Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlarımız, bizimle ilgili çıkan ayrılık haberleri asılsızdır. Edip'le birlikte mutlu bir evliliğimiz devam etmektedir. Bu tür haberlere itibar etmeyiniz. Sevgiyle kalın."

6634Efda0F61A69C22Aac24A

Nesrin Cavadzade kiminle evli, sevgilisi kim, kaç yaşında ve mesleği nedir? Nesrin Cavadzade kiminle evli, sevgilisi kim, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Edip Tepeli ise yaptığı açıklamada, "Ayşecan benim eşim ve en büyük destekçimdir. Biz birlikte çok mutluyuz ve ayrılık gibi bir durum söz konusu değil. Bu tür haberlere inanmayın" ifadelerini kullandı.

Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli'nin ayrılık iddialarına karşı birlikte verdikleri güçlü yanıt, çiftin arasındaki birlikteliğin hala devam ettiğini gösteriyor. Usta oyuncu Aliye Uzunatağan'ın da destek verdiği çiftin mutlu evliliği, hayranları tarafından sevinçle karşılandı.