OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR? 

Kenan İmirzalıoğlu, "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" dizisinde erkek başrolü canlandıracak. Ankara'nın 18 Haziran 1974 doğumlu olan bu yetenekli oyuncu, neredeyse 50 yıllık bir kariyere sahip. Modellik kariyeriyle adım attığı sektörde 191 cm boyundaki çekici oyuncu, 1997'de Türkiye'yi Best Model Of Turkey yarışmasında temsil etti. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan İmirzalıoğlu, 2016 yılında Sinem Kobal ile evlendi ve şu anda "Kim Milyoner Olmak İster" programında başarılı bir sunuculuk kariyerine de sahip. Daha önce "Karadayı", "Ezel", "Acı Hayat", "Alacakaranlık", "Mehmed: Bir Cihan Fatihi" gibi önemli yapımlarda başarılı performans sergileyen İmirzalıoğlu'nun kariyerindeki başarılarına hayran kalmamak mümkün değil.

DİZİNİN KONUSU NE? 

Herkes NOW TV'de yayımlanacak sanıyordu! Kenan İmirzalıoğlu'nun adresi  belli oldu

Dizi, senaristler Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş'in kalemiyle yazılan duygusal bir aşk hikayesini izleyicilere sunacak. Bu deneyimli senaristlerin dokunuşlarıyla, izleyicileri ekran başına kilitleyecek bir atmosfer oluşturması bekleniyor.

YAYIN TARİHİ NE ZAMAN? 

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Ayrılık Da Sevdaya Dahil'in  yayınlanacağı platform belli oldu | Türkiye Gazetesi

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

"Ayrılık Da Sevdaya Dahil", 2024'ün sonlarına doğru Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Bu zamana kadar dizi hakkında daha fazla detayın ortaya çıkması ve yayın tarihinin netleşmesi bekleniyor.

Bu diziyle birlikte, Türk yapımı içeriklerin Netflix platformundaki etkisi daha da artacak ve izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak.