Avusturya - Türkiye Heyecanı Viyana'da Başlıyor!

Milliler

EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, 26 Mart Salı günü saat 22:45'te Avusturya ile Ernst Happel Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Millitakm

Maç Hakkında:

  • Tarih: 26 Mart 2024
  • Saat: 22:45
  • Stadyum: Ernst Happel Stadyumu, Viyana, Avusturya
  • Yayın Kanalı: TRT Spor

Millitakım1

A Milli Takım:

Macaristan'a 1-0 mağlup olan A Milli Takım, Avusturya'yı yenerek moral kazanmak istiyor. Şenol Güneş'in yerine göreve gelen Vincenzo Montella, ilk sınavında galibiyet arıyor.

Millitakım

Avusturya Milli Takımı:

Avusturya Milli Takımı da son yıllarda önemli bir çıkış yakaladı. EURO 2020'de de yer alan Avusturya, EURO 2024'te de grup aşamasını geçmek istiyor.

Milli Takım

Show Tv kararını verdi, Bahar dizisi final mi yapıyor? İddialara kanal yönetimi yanıt verdi Show Tv kararını verdi, Bahar dizisi final mi yapıyor? İddialara kanal yönetimi yanıt verdi

Muhtemel 11'ler:

Avusturya: Lindner; Lainer, Hinteregger, Alaba, Ulmer; Laimer, Xhaka, Grillitsch; Baumgartner, Arnautovic, Kalajdzic

Türkiye: Uğurcan Çakır; Zeki Çelik, Merih Demiral, Ozan Kabak, Umut Meraş; Hakan Çalhanoğlu, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü; Yunus Akgün, Burak Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu

0X0 A Milli Takim Teknik Direktoru Montelladan Arda Gulere Iste Boyle Evlat 1710920517794

Maçın Önemi:

Her iki takım için de önemli bir test niteliği taşıyan bu maçta galibiyet favorisi Avusturya. Türkiye'nin ise Avusturya'yı yenerek Montella'ya galibiyetle başlangıç yapmak isteyeceği düşünülüyor.

Cengiz Under Ve Ferdi Kadioglu Milli Kadrodan Cikartildi 61Y8

Maçı Nerede İzleyebilirim?

Maç, TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak.