Ünlü oyuncu Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile sürpriz bir şekilde evlenerek gündeme bomba gibi düştü. Ancak bu evlilikle birlikte Aslı Enver'in ilk eşi olan Birkan Sokullu'nun kim olduğu da tekrar gündeme geldi. Çift, 2012 yılında evlenmiş ancak 2015 yılında boşanmıştı. Bu evlilik hakkında bilgisi olmayanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi ve "Gerçek mi senaryo mu?" gibi yorumlar yaptı.

0X0 Berkin Gokbudakin Esi Olan Asli Enverin Ilk Esi Bakin Kim Cikti 3 Yillik Evlilik 2015Te Bitmisti Gorenler Inan 1668329543655

Aslı Enver'in ikinci kez evlenmesi, özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gelinliğiyle adeta kuğu gibi süzülen Enver, evlilik haberini "Evet" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı ve takipçilerinden büyük ilgi gördü. Ancak birçok kişi, Aslı Enver'in daha önce evli olduğunu ve bu durumu ilk kez öğrendiklerini belirterek şaşkınlıklarını dile getirdi.

2019 yılında ayrıldığı sevgilisi Önder Öztarhan ile olan ilişkisinin ardından Aslı Enver'in Berkin Gökbudak ile evlenmesi, takipçilerini şaşırttı. Önceki ilişkilerinin ardından ikinci kez evlenen Enver'in hayranları, bu sürpriz evlilik kararına hazır olmadıklarını ifade etti.

0X0 Berkin Gokbudakin Esi Olan Asli Enverin Ilk Esi Bakin Kim Cikti 3 Yillik Evlilik 2015Te Bitmisti Gorenler Inan 1668329534158

Aslı Enver'in önceki ilişkileri de medyanın ve kamuoyunun ilgisini çekmişti. 'Kardeşim Benim' filminde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Murat Boz ile olan ilişkisi, 2019'un Ekim ayında sona ermişti. Bu ilişkinin sona ermesiyle birlikte Enver'in evlilik kararı, sevenlerini şaşırttı.

0X0 Berkin Gokbudakin Esi Olan Asli Enverin Ilk Esi Bakin Kim Cikti 3 Yillik Evlilik 2015Te Bitmisti Gorenler Inan 1668329531816

Aslı Enver'in daha önceki eşi olan Birkan Sokullu ile olan evliliği de bazıları için sürpriz oldu. Henüz bu bilgiyi öğrenenler, "Gerçek mi bu yoksa senaryo mu?" gibi şaşkınlıklarını dile getirdi. Bu gelişmelerle birlikte Aslı Enver'in özel hayatı, kamuoyu tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor.

Üç Kız Kardeş Kanal D bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş Kanal D bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?