Ünlü yönetmen Justin Ervin ile evli olan ve üç yaşında bir oğlu ile 1.5 yaşında ikizlere sahip olan Ashley Graham, moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden biri olarak tanınıyor. Sosyal medyada yaptığı pozlarla adından sıkça söz ettiren ünlü isim, son paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Moda Kariyeri ve Sosyal Medya Başarısı

Dünyanın ilk büyük beden modeli olarak tanınan Ashley Graham, moda sektöründe ilk anlaşmasını henüz 12 yaşında imzaladı. Şu anda 21 milyondan fazla takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

Zorluklarla Dolu Başlangıçlar

Survivor Dalaka evli mi, bekar mı, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Dalaka evli mi, bekar mı, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Modellik kariyerine başladığında vücudundan utandırıldığını belirten Graham, bir fotoğrafçının annesine "Ashley kilo verip 12 bedenden 6 bedene inerse sürekli çalışabilir" dediğini açıkladı. Bu deneyimlerin genç kızların sosyal medya hakkında nasıl hissettiklerini anlamasına yardımcı olduğunu söyledi.

Beden Olumlaması ve Özgüven

'Beden olumlaması' akımını gündeme getiren isimlerden olan Graham, bedenini olduğu gibi kabullenmek ve kendine güvenerek yaşamak için sektörde büyük çaba harcadığını belirtti. Anne olduktan sonra bedenini daha çok sevdiğini ve kendini kabullenme konusunda daha rahat hissettiğini ifade etti.

Sosyal Medyayı Sallayan Paylaşımlar

Son olarak siyah dantelli elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı sallayan Ashley Graham, binlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaşımlarıyla vücut pozitifliği ve kendini kabullenme konusunda ilham veren Graham, modaya ve güzellik standartlarına yeni bir perspektif getiriyor.