MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi? MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi?

Arka Sokaklar dizisinde Zeynep Komiser karakteriyle tanınan eski oyuncu Gamze Özçelik, belgesel sunucusu Reshad Strik ile sürpriz bir nikahla gündeme oturdu. Özçelik'in tercih ettiği gelinlik ve nikah paylaşımları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ancak bu sürpriz evlilik haberinde dikkatler, Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş'tan olan oğlu Murathan Pektaş'a çevrildi.

Gamze Özçelik'in Oğlu Murathan Pektaş Merak Konusu

Özçelik ve Uğur Pektaş, oğullarını gözlerden uzak bir şekilde büyütüyor. 12 yaşındaki Murathan Pektaş'ın annesinin düğününde olup olmadığı ise bilinmiyor. Ancak babası Uğur Pektaş, zaman zaman oğlunun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor, böylece oğlunun yaşamından izler sunuyor.

Gamze Oğlu2-1

Gamze Özçelik'in Kariyerinden Evliliğe Geçiş

Oyunculuk kariyerinden sonra maneviyata yönelen Gamze Özçelik'in sürpriz evliliği, hayranlarını şaşırttı. Zeynep Komiser olarak hafızalara kazınan Özçelik, şimdi yeni bir hayatın eşiğinde.

Gamze Oğlu-1

Sosyal Medya Gündeminde Yerini Aldı

Gamze Özçelik ve Reshad Strik'in sürpriz nikahı, sosyal medyada ve gündemde geniş yankı uyandırdı. Özçelik'in evlilik kararı ve oğlu Murathan Pektaş'ın durumu, merak konusu olmaya devam ediyor. Bu yeni evlilik, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtırken, Özçelik'in kariyerinden sonraki yaşamının nasıl şekilleneceği ise zamanla netlik kazanacak.


 

Editör: Havva Andırır